Контактный email: welcome@ukragro.kharkov.ua
+380508881515
+380504010921
ukragrozapchast (тільки чат)

Замовити зворотній дзвінок
Найближча філія:

Шини та диски

Акумулятори

Спеціальні пропозиції покупцям олив OPET від УКРАГРОЗАПЧАСТИНА!

 

Бренд мастильних матеріалів OPET пропонує своїм клієнтам:

-             набір професійного інструменту при купівлі 3-х бочок оливи;

-             фірмові мультитули, вітровки та футболки при купівлі олив для легкових автомобілів - Fullmax 5w-40 (4л.), Fulltech 5w-30 (5л.) та Fullmax 10w-40 (4л.) відповідно:

-             оперативний та зручний підбір оливи за допомогою online-сервісу Fullmatch;

-             професійні консультації технічних спеціалістів стосовно використання олив та технічних рідин.

 

Довідка: Історія компанії OPET почалась в 1966 році. Більш ніж за 50 років підприємство отримало унікальний технологічний досвід та перетворилось на одного з найбільших турецьких промислових гігантів.

Моторні оливи та інша продукція OPET виготовляється на виробництві, розташованому в м. Ізмір. Промислові потужності сертифіковані у відповідності з вимогами міжнародних стандартів Системи Менеджменту: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO/TS 16949:2009, ISO 14064-1:2006, OHSAS 18001:2007, FORD Q1.

Власна сучасна лабораторія, яка акредитована Турецькою Акредитаційною Агенцією TÜRKAK за стандартом TS EN ISO/IEC 17025, контролює якість сировини та готової продукції, забезпечуючи відповідність вимогам сертифікації OPET та допускам виробників техніки (OEM). Достовірність результатів випробувань підтверджена щорічним тестуванням еталонних зразків ASTM BENCHMARK WORKS.

OPET поставляє мастильні матеріали напряму з заводу на центральний склад в Києві і далі на склади офіційних дистриб’юторів, тим самим гарантуючи збереження якості продукції на всіх етапах постачання до кінцевого споживача.

Лінійка продукції OPET містить у собі широкий асортимент моторних та трансмісійних олив, антифризу, консистентних мастил та гальмівної рідини для обслуговування легкових та вантажних автомобілів, сільськогосподарської техніки, мотоциклів та водяного транспорту. Це дозволяє повністю задовольнити потреби приватних та корпоративних споживачів.

Підібрати оливу OPET

www.opetoil.com.ua



Поділитися посиланням









Поділитися посиланням









Вхід у приватний кабінет

   
   
згадати пароль

   
 

Реєстрація

   
* * - поля обов'язкові для заповнення
*  
*  
*  
*  

Якщо ви не отримаєте e-mail повідомлення в продовж декількох хвилин після оформлення замовлення - перевірте, можливо, воно потрапило у "Спам".
*  
   
   
*
 

Зворотній зв'язок

Замовити зворотній дзвінок

   
   
   
   
Запити обробляються в робочий час.

Написати листа на адресу:


*  - поля обов'язкові для заповнення
Продвижение сайтов в поисковых системах раскрутка сайта от Turboseo по доступным ценам.