Контактный email: welcome@ukragro.kharkov.ua
+380508881515
+380504010921
ukragrozapchast (тільки чат)

Замовити зворотній дзвінок
Найближча філія:

Шини та диски

Акумулятори

Затверджено порядок здешевлення сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва для аграріїв.

Уряд підтримав проєкт постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва”.

Державна підтримка надасть доступ с/г виробникам здешевити придбання сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва на 25 % та сприятиме оновленню машинно-тракторного парку.

Постановою удосконалюється та уточнюються окремі норми та положення Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, зокрема в частині:

надання можливості сільгосптоваровиробникам отримати компенсацію вартості техніки та обладнання, придбаних у жовтні – листопаді 2019 року за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті на 2020 рік на означені цілі.

Спрямування коштів відбуватиметься через уповноважений банк, що підпише з Мінекономіки Меморандум про загальні засади співробітництва.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 3 березня 2020 р. № 195

ЗМІНИ,
що вносяться до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва



Поділитися посиланням









Поділитися посиланням









Вхід у приватний кабінет

   
   
згадати пароль

   
 

Реєстрація

   
* * - поля обов'язкові для заповнення
*  
*  
*  
*  

Якщо ви не отримаєте e-mail повідомлення в продовж декількох хвилин після оформлення замовлення - перевірте, можливо, воно потрапило у "Спам".
*  
   
   
*
 

Зворотній зв'язок

Замовити зворотній дзвінок

   
   
   
   
Запити обробляються в робочий час.

Написати листа на адресу:


*  - поля обов'язкові для заповнення
Продвижение сайтов в поисковых системах раскрутка сайта от Turboseo по доступным ценам.