Контактный email: welcome@ukragro.kharkov.ua
+380508881515
+380504010921
ukragrozapchast (тільки чат)

Замовити зворотній дзвінок
Найближча філія:

Шини та диски

Акумулятори

28 ЛИПНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ ДЕНЬ ПОЛЯ «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ-2017»

Компанія «Украгрозапчастина» запрошує відвідати День поля «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» 28 липня 2017 року неподалік смт. Краснопавлівка (Лозівський р-н, Харківська обл.)

На експозиції Украгрозапчастина будуть представлені запасні частини до імпортних легкових та вантажних автомобілів, сільськогосподарської техніки, шини, оливи, акумулятори, інструменти, господарські товари.

«Вже третій рік поспіль «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» проводять масштабний демо-показ повної лінійки енергоефективних ґрунтообробних та посівних агрегатів вітчизняного виробництва з високою часткою інтелектуальної складової», - зазначає директор з маркетингу АГРОдівізіона Ольга Бабкова.
 
Особливістю Дня поля в цьому році стане презентація в роботі унікальною важкої дискової борони ДУКАТ-GOLD з шириною захвату 8 м і діаметром диска 724 мм, яка не має аналогів на ринку України (ні серед вітчизняних ні серед імпортних виробників). Також в роботі вперше будуть представлені важкі агрегати - зубова борона ЛІРА і шлейф-борона ЛАРІ.

Всього понад 20 сільгосп знарядь «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ»  покажуть свою роботу «в полі»! У їх числі - все новинки 2017 року.

Видовищною подією обіцяє стати масштабний «Парад Дукатів» - демонстрація найповнішою лінійки дискових борон від українського виробника з шириною захвату від 2,5 до 16,75 м.

Крім широкого ряду ґрунтообробних та посівних знарядь «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» на Дні поля також будуть представлені трейлери для перевезення сільгосппродукції «Англійської лінійки» (зокрема, двовісний самоскидний причіп ALBION-26), підшипникові вузли для вітчизняної та імпортної техніки HARP AGRO UNIT, підшипники HARP AGRO, запасні частини до сільгосптехніки та багато іншого.

В рамках ділової програми заходу відбудеться засідання експертно-координаційної ради кластеру «Агротехніка», який є одним з успішних прикладів приватно-державного партнерства, а його учасники - організаторами Дня поля «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ»

Крім насиченої ділової програми Дня поля, організатори порадують гостей і учасників святкових фуршетом на лоні природи.

Завершить захід розіграш одного з енергоефективних агрегатів «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» серед присутніх представників фермерських господарств та Агро холдингів. Крім того, всіх гостей Дня поля очікують пам'ятні подарунки та призи.

Нагадаємо, що в минулому році відвідувачами Дня поля «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ 2016» стали понад 500 фахівців аграрної галузі з різних регіонів України, а також країн Прибалтики та Європи (Литви, Латвії, Молдови, Естонії, Болгарії і Румунії).

Впевнені, що і в цьому році гості заходу не залишаться байдужі до демонстрації сучасних технологій землеобработкі і енергоефективних рішень в сільському господарстві і по достоїнству оцінять досягнення сільгоспмашинобудування Харківського регіону на прикладі інноваційної агротехніки «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ», з якої ГРОШІ - ОРЮТЬ!

                                                                 Запрошуємо відвідати захід!

                                                                                Дата проведення:
                                                                                      28.07.2017г.

                                                                               Місце проведення:
                           ПСП «ГАРАНТ» (с. Шульське - 1, 5 км від смт. Краснопавлівка Лозівського р-ну)



Поділитися посиланням









Поділитися посиланням









Вхід у приватний кабінет

   
   
згадати пароль

   
 

Реєстрація

   
* * - поля обов'язкові для заповнення
*  
*  
*  
*  

Якщо ви не отримаєте e-mail повідомлення в продовж декількох хвилин після оформлення замовлення - перевірте, можливо, воно потрапило у "Спам".
*  
   
   
*
 

Зворотній зв'язок

Замовити зворотній дзвінок

   
   
   
   
Запити обробляються в робочий час.

Написати листа на адресу:


*  - поля обов'язкові для заповнення
Продвижение сайтов в поисковых системах раскрутка сайта от Turboseo по доступным ценам.