Контактный email: welcome@ukragro.kharkov.ua
+380508881515
+380504010921
ukragrozapchast (тільки чат)

Замовити зворотній дзвінок
Найближча філія:

Шини та диски

Акумулятори

Демонстрація техніки «Лозівські машини»

18 жовтня 2017 року компанія «Украгрозапчастина» сумісно з компанією «Лозівські машини» провела демонстрацію техніки в роботі у Харківській області, Куп’янськом районі. Широку лінійку енергоефективної ґрунтообробної техніки «Лозівські машини», серед якої:
 - Дискові борони «Дукат» з шириною захвату 5 м і 8 м, які відмінно підходять для стерньової обробки, і забезпечують інтенсивне перемішування ґрунту і рослинної маси на глибину до 14 см;
 - Глибокорозпушувач «Франк-2,5», який обробляє ґрунт на великій глибині без обороту пласта, залишаючи на поверхні від 30 до 60% рослинних залишків;
 - Глибокорозпушувач «Гульден-4» для суцільної дворівневої обробки по безвідвальної технології, глибокого розпушування ґрунту на схилах і парових полях. Знаряддя можна використовувати в усі періоди польових робіт (для розпушування), що істотно скорочує витрати на поповнення машинного парку.
 - Інтенсивний стерньових культиватор «Шилінг-4» - однаково ефективний при обробці ґрунту до і після зернових, бобових культур, а також знаходить широке застосування і в традиційних системах обробки, при догляді за парами і при передпосівної обробки ґрунту.

Нагадаємо, що «Лозівські машини» є національним виробником, тому при покупці техніки аграрій повертає собі 20%, п'яту частину вартості (згідно з Постановою Кабінету Міністрів №130 від 1 березня 2017 року).
У офіційного дилера  компанії «Украгрозапчастина» можна придбати агрегати «Лозівські машини».



Поділитися посиланням









Поділитися посиланням









Вхід у приватний кабінет

   
   
згадати пароль

   
 

Реєстрація

   
* * - поля обов'язкові для заповнення
*  
*  
*  
*  

Якщо ви не отримаєте e-mail повідомлення в продовж декількох хвилин після оформлення замовлення - перевірте, можливо, воно потрапило у "Спам".
*  
   
   
*
 

Зворотній зв'язок

Замовити зворотній дзвінок

   
   
   
   
Запити обробляються в робочий час.

Написати листа на адресу:


*  - поля обов'язкові для заповнення
Продвижение сайтов в поисковых системах раскрутка сайта от Turboseo по доступным ценам.