Контактный email: welcome@ukragro.kharkov.ua
+380508881515
+380504010921
ukragrozapchast (тільки чат)

Замовити зворотній дзвінок
Найближча філія:

Шини та диски

Акумулятори

ХАРП представить українського виробника підшипникової продукції на світовому ринку в Ганновері (Німеччина)

Харківський підшипниковий завод (ХАРП) - єдиний український виробник, який представить досягнення вітчизняного сільгоспмашинобудування в сегменті підшипникової продукції на наймасштабнішою в світі агропромисловій виставці AGRITECHNIСA-2017 (Ганновер, Німеччина, 12-18 листопада).
На своєму стенді ХАРП представить унікальні запатентовані рішення і готові рішення для сільгосптехніки:
· Корпусні підшипники UC (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійки вузлів на базі даних підшипників з найвищими експлуатаційними характеристиками, що забезпечують ефективну роботу агротехніки в важких умовах землеробства;
· Підшипники HARP AGRO з унікальними системами ущільнень підвищеної герметичності X-SHIELD, що забезпечують стовідсотковий захист підшипника від пилу, бруду, води, а також додатковий захист від грубих домішок і витоків мастильного матеріалу з підшипників. Ці показники досягаються за рахунок застосування многокромочних гумових ущільнень в поєднанні з металевою захисною шайбою. Крім того, інноваційні ущільнення X-SHIELD збільшують термін безвідмовної роботи підшипників HARP AGRO на 50%, і відрізняються широким діапазоном робочих температур (від -40 до + 150 ° С).
До недавнього часу ХАРП виробляв підшипники HARP AGRО з ущільненням підвищеної герметичності X-SHIELD одного типу. Сьогодні ХАРП пропонує цілу лінійку з шести різних конструктивних різновидів ущільнювачів X-SHIELD, створених спеціально для застосування в підшипниках, які експлуатуються в особливо забрудненої і понад забрудненої середовищах.
Обслуговуються ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT з надійним трирівневим захистом від забруднень і збільшеним експлуатаційним ресурсом.
Інноваційні розробки, власні унікальні запатентовані рішення, рівень якості, який відповідає найкращим світовим стандартам, дозволяє ХАРП залишатися надійним постачальником комплектуючих для великих світових виробників сільгосптехніки, як Ростсельмаш, Клевер, МТЗ, Гомсільмаш, Salford, Metalagro і ін., А також для визнаних провідних лідерів в підшипникової галузі, будучи сертифікованим постачальником Schaeffler Group і SKF.
Запрошуємо Вас оцінити інноваційні розробки ХАРП на стенді підприємства - №16E13 (HALL16).
      Підшипники HARP - перевірені рішення для Вас!



Поділитися посиланням









Поділитися посиланням









Вхід у приватний кабінет

   
   
згадати пароль

   
 

Реєстрація

   
* * - поля обов'язкові для заповнення
*  
*  
*  
*  

Якщо ви не отримаєте e-mail повідомлення в продовж декількох хвилин після оформлення замовлення - перевірте, можливо, воно потрапило у "Спам".
*  
   
   
*
 

Зворотній зв'язок

Замовити зворотній дзвінок

   
   
   
   
Запити обробляються в робочий час.

Написати листа на адресу:


*  - поля обов'язкові для заповнення
Продвижение сайтов в поисковых системах раскрутка сайта от Turboseo по доступным ценам.