Контактный email: welcome@ukragro.kharkov.ua
+380508881515
+380504010921
ukragrozapchast (тільки чат)

Замовити зворотній дзвінок
Найближча філія:

Шини та диски

Акумулятори

Делегація компанії "Украгрозапчастина" на AGRITECHNIСA-2017

Делегація компанії Украгрозапчастина Мегамаркет на наймаштабнішій виставці AGRITECHNICA у Німеччині, Ганновер.
На виставці обговорюють основні тенденції сільськогосподарської галузі, яким буде світове сільське господарство наступні 5 років.
Демонструють сотні прем'єрних показів техніки, обладнання та технологій для агропромислового комплексу.
Серед українських компаній представлені новинки "Лозівські машини", "Гідросила", "Харківський підшипниковий завод", "Завод Кобзаренка", офіційним дилером в Україні яких, є компанія «Украгрозапчастина».

Українська компанія «Лозівські машини» представила інновації та новинки світового сільгоспмашинобудування на наймасштабнішій в світі агропромисловій виставці AGRITECHNIСA-2017 (Ганновер, Німеччина).

В рамках виставки відбулась світова прем'єра важкої дискової борони «ДУКАТ-GOLD» з шириною захвату 8 метрів і діаметром диска 724 мм. Сільгосп знаряддя створено спеціально для роботи по залишкам просапних культур і являє собою унікальний агрегат, який не має аналогів в світі.

«Перед інженерами компанії стояло завдання вивести на ринок продукт, який не тільки доповнить модельний ряд серійної лінійки коротких дискових борін «Дукат», а й обійде конкурентів по ряду інноваційних технічних рішень, - зазначає Віце-президент з маркетингу та продажів ІГ УПЕК Роман Гіршфельд. - Зусилля конструкторів увінчалися успіхом. Ми отримали важкі дискові борони, які можна сміливо віднести до категорії інноваційної енергоефективної техніки, і AGRITECHNIСA - найкращий майданчик для світової прем'єри машини подібного рівня».



Поділитися посиланням









Поділитися посиланням









Вхід у приватний кабінет

   
   
згадати пароль

   
 

Реєстрація

   
* * - поля обов'язкові для заповнення
*  
*  
*  
*  

Якщо ви не отримаєте e-mail повідомлення в продовж декількох хвилин після оформлення замовлення - перевірте, можливо, воно потрапило у "Спам".
*  
   
   
*
 

Зворотній зв'язок

Замовити зворотній дзвінок

   
   
   
   
Запити обробляються в робочий час.

Написати листа на адресу:


*  - поля обов'язкові для заповнення
Продвижение сайтов в поисковых системах раскрутка сайта от Turboseo по доступным ценам.