Контактный email: welcome@ukragro.kharkov.ua
+380508881515
+380504010921
ukragrozapchast (тільки чат)

Замовити зворотній дзвінок
Найближча філія:

Шини та диски

Акумулятори

Екскурсія на завод WIX

wix2\

1 грудня 2017 представники компанії «Украгрозапчастина»  відвідали завод Wix в Хмельницькій області, м. Красилів.
Менеджери з продажу пройшли програму навчання, в яку входила презентація  повної лінійки WIX Filters  до автомобілів закордонних та вітчизняних марок (як до легкових, так і до вантажних), а також до аграрної, будівельної та кар’єрної техніки.
Презентація конкурентних переваг продукції асортименту торгової марки WIX Filters.
Під час екскурсії на завод гості дізнались, що виробництво має 4 лінії, які продукують за одну зміну близько 2500 панельних повітряних фільтрів, 3400 круглих повітряних фільтрів та 9500 масляних фільтрів. В цілому, в Україні виробляється більш, як 210 типів повітряних фільтрів та 50 типів масляних фільтрів.
Відвідали логістичний цент, який здійснює продаж всього асортименту торгової марки WIX Filters, що складається з більш, як 17 000 типів фільтрів.

Украгрозапчастина Мегамаркет офiцiйний представник WIX.
Телефон 0800500312

ПРО ПРЕДСТАВНИЦТВО в УКРАЇНІ
 
В жовтні 2005 році на мальовничому Поділлі в місті Красилів Хмельницької області засновники та представники польської компанії «WIX-FILTRON Sp. z o.o.» та міжнародний автомоторний концерн «Affinia Group» заложили нове виробництво, аналогів якого на сьогоднішній день в Україні нема, та логістичний центр, що здійснює прямі поставки продукції до дистриб’юторів по всій території України.
 В травні 2016 року українське підприємство увійшло до складу компаній MANN + HUMMEL. MANN + HUMMEL - це німецька група компаній з виробництва фільтрів, яка займає потужну світову позицію та надає послуги для постачальників комплексного обладнання, використовуючи при цьому новітні технології і можливості.
 Основним видом діяльності представництва в Україні є виробництво та дистриб’юція фільтрів торгової марки WIX Filters до автомобілів закордонних та вітчизняних марок (як до легкових, так і до вантажних), а також до аграрної, будівельної та кар’єрної техніки.
За матеріалами з сайту http://wixeurope.com/ukraine



Поділитися посиланням









Поділитися посиланням









Вхід у приватний кабінет

   
   
згадати пароль

   
 

Реєстрація

   
* * - поля обов'язкові для заповнення
*  
*  
*  
*  

Якщо ви не отримаєте e-mail повідомлення в продовж декількох хвилин після оформлення замовлення - перевірте, можливо, воно потрапило у "Спам".
*  
   
   
*
 

Зворотній зв'язок

Замовити зворотній дзвінок

   
   
   
   
Запити обробляються в робочий час.

Написати листа на адресу:


*  - поля обов'язкові для заповнення
Продвижение сайтов в поисковых системах раскрутка сайта от Turboseo по доступным ценам.