Контактный email: welcome@ukragro.kharkov.ua
+380508881515
+380504010921
ukragrozapchast (тільки чат)

Замовити зворотній дзвінок
Найближча філія:

Шини та диски

Акумулятори

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» НА AGRITECHNIСA-2017: СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА ІННОВАЦІЙ В СІЛЬГОСПМАШИНОБУДУВАННІ

12-18 листопада «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» представлять інновації та новинки світового сільгоспмашинобудування на наймасштабнішій в світі агропромисловій виставці AGRITECHNIСA-2017 (Ганновер, Німеччина).

В рамках виставки відбудеться світова прем'єра важкої дискової борони «ДУКАТ-GOLD» з шириною захвату 8 метрів і діаметром диска 724 мм. Сільгосп знаряддя створено спеціально для роботи по залишкам просапних культур і являє собою унікальний агрегат, який не має аналогів в світі.

«Перед інженерами компанії стояло завдання вивести на ринок продукт, який не тільки доповнить модельний ряд серійної лінійки коротких дискових борін «Дукат», а й обійде конкурентів по ряду інноваційних технічних рішень, - зазначає Віце-президент з маркетингу та продажів ІГ УПЕК Роман Гіршфельд. - Зусилля конструкторів увінчалися успіхом. Ми отримали важкі дискові борони, які можна сміливо віднести до категорії інноваційної енергоефективної техніки, і AGRITECHNIСA - найкращий майданчик для світової прем'єри машини подібного рівня».

Лінійку коротких дискових борін «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» на виставці представить лущильник «Дукат-5», що забезпечує якісний передпосівний обробіток ґрунту при неймовірних показниках енергоефективності. Завдяки застосуванню необслуговуваних підшипникових вузлів HARP AGRO UNIT і індивідуальних пружних 3D-стійок досягається в 1,5 рази більша продуктивність і економія до 30% палива в порівнянні з традиційними дисковими боронами. Ці характеристики властиві всім дисковим боронам лінійки «Дукат», представленої широким модельним рядом - з шириною захвату від 2,5 м. до 16,75 м.

Доповнить експозицію «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» на AGRITECHNIСA-2017 глибокорозпушувач «Гульден», унікальні властивості якого підтверджені незалежною експертизою ведучого НДІ України. Функціональні дослідження показали, що глибокорозпушувач «Гульден» на 75% збільшує одну з найважливіших складових обробки ґрунту - водопроникність ґрунту (можливість накопичення вологи ґрунтом), що в рази покращує водно-повітряний стан ґрунту та його врожайність.

 «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» представлять експозицію на 200 м² і стануть єдиною українською компанією, яка демонструє досягнення вітчизняного сільгоспмашинобудування в сегменті ґрунтообробних агрегатів на AGRITECHNIСA-2017.

Ще одна знаменна подія для компанії - участь у найбільшій міжнародній виставці стане 99-ю подією на рахунку «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ». Нагадаємо, що протягом року «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» демонстрували сучасну агротехніку у всіх значущих подіях галузі. У їх числі - власні демонстраційні тури і Дні поля, на яких аграрії на власні очі переконувалися, що «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» забезпечують енергозберігаючу земле обробку з мінімально шкідливим впливом на ґрунт і максимальним урожаєм, ГРОШІ - ДІЙСНО ПАШУТЬ!

Запрошуємо і Вас оцінити інноваційні розробки і прем'єри галузі на стенді «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ»  - А05 в Холі №12.

До зустрічі на AGRITECHNIСA-2017!



Поділитися посиланням









Поділитися посиланням









Вхід у приватний кабінет

   
   
згадати пароль

   
 

Реєстрація

   
* * - поля обов'язкові для заповнення
*  
*  
*  
*  

Якщо ви не отримаєте e-mail повідомлення в продовж декількох хвилин після оформлення замовлення - перевірте, можливо, воно потрапило у "Спам".
*  
   
   
*
 

Зворотній зв'язок

Замовити зворотній дзвінок

   
   
   
   
Запити обробляються в робочий час.

Написати листа на адресу:


*  - поля обов'язкові для заповнення
Продвижение сайтов в поисковых системах раскрутка сайта от Turboseo по доступным ценам.